Translate

zaterdag 24 november 2012

How to: kaarslicht potje maken.




Wat je nodig hebt: glazen pot, een beker of een pot met deksel  servetten, witte lijm, water, schaar en een kwastje of stokje.

korte samenvatting: je maakt eerst de lijm doormiddel van het water en de vloeibare lijm ongeveer van allebei de helft in een pot te doen of beker, dan haal je alle lagen van de servet af en dan hou je nog heel dun servet over en daarmee beplak je doormiddel van je zelf gemaakte lijm de glazen pot mee. even laten drogen en je kan er van genieten:)

nog vragen? Mail of laat een bericht achter.

xxxxx

vrijdag 23 november 2012

Review:Max producten(action) +basic look

Ik heb vandaag een review over de Max producten van de action, zijn die nou wel goed, blijven ze lang zitten en hoe zijn ze in gebruik? ik test het. ik heb vanochtend een look gemaakt met de producten en kijk of ze de hele dag blijven zitten.
als eerst zal ik de look laten zien en hoe ik die heb gemaakt in stappen.

ik heb alleen de nagellak nog niet gedaan, die review ik samen met de nageldroger.

donderdag 22 november 2012

Review: John Frieda Frizz-Ease Serum(voor pluizig haar)



Vandaag schrijf ik een artikel over het John Frieda serum, ik ben er zeer enthousiast over. ik heb zelf namelijk best wel pluizig haar en daardoor komen mijn krullen niet goed uit.

Toen zag ik deze staan in de schappen van DA. toen dacht ik maar een keer proberen, eerst nam ik een proefmonster mee om het gewoon te testen. ik ben er zeer tevreden over omdat ik de shampoo al een keer eerder had gebruikt. die werken echt heel goed, het is alleen een beetje prijzig. je ziet al op de foto dat mijne al bijna leeg is. ik gebruik hem echt niet elke dag. alleen als me haar echt niet wil zitten.







woensdag 21 november 2012

Flimpje: Budget Shoplog; Action,Big Bazar en Xenos



WAUW wat een kwaliteit! sorry daarvoor ik ga een video camera aanschaffen binnenkort.... dus tijdelijk heb ik nog mijn normale fotocamera. ik ben van de week bij de action, dirxs, de big bazar en de xenos geweest, in dit filmpje vertel ik wat ik heb gekocht en waar. enja ik moet nog veel leren voor de camera, maar dit is een begin toch? als jullie willen dat ik iets uit test of review kun je een bericht achter laten. en mijn stem is beetje anders op de video geen idee hoe dat komt haha.

dinsdag 20 november 2012

Lipgloss test; Maybeline NY ColorSensational Cream Gloss VS. Lorèal Paris GlamShine 6hours

In dit artikel ''test'' ik welke lip gloss ik mooier, fijner ,beter en meer SHINED! het gaat om lipgloss van Maybeline en van Lorèal, de prijsklasse is ongeveer hetzelfde. maar zijn ze allebei wel zo goed?

ik begin met die van Lorèal Paris.





maandag 19 november 2012

Nail art: Color Blocking nails


Vandaag ga ik een artikel schrijven over hoe je ‘’color blocking nails ‘’ maakt, ik doe het op mijn eigen manier. En mijn eigen kleurtjes.












zondag 18 november 2012

Voorstellen en wat er in mijn blog komt te staan.




Hooi…
Mijn eerste bericht !

 Ik zal me eerst voorstellen en iets over mijzelf vertellen,  ik ben Mandy klein en ik ben 16 jaar dus ik zit nog op school  in het 4e jaar van het vmbo.