Translate

donderdag 6 december 2012

how to en review ; 3-D nail airt(pareltjes) primark





hoooi, meteen even een review over de schattige 3-D nail art ''pareltjes''.
nou in dit filmpje heb ik laten zien hoe je het gebruikt:)


ik zag ze bij de primark voor 3,50 liggen, ze hadden ook nog een andere kleur. die ga ik ook nog kopen hihi.  ik was meteen verkocht, ik zag ze weleens op internet voorbij komen, maar ik dacht dat zal wel nergens te koop zijn of dan heel duur.

zo schattig he.

zal ik even de vragen beantwoorden, dan weten jullie meteen of ze goed zijn en of het mooi blijft zitten... LEES MEER......

Mini shoplog; Primark & h&m


ik heb een mini shoplog voor jullie van de primark en ik heb een klein ding bij de h&m vandaan. hope you like xoxo  ook een tip! leuk jurkje voor de feestdagen(roomwitte jurk met strik)

woensdag 5 december 2012

mijn ochtendroutine ''make-up'' + eigen gezichtsmasker maken.




hoihoi, ik laat deze keer mijn ochtenroutine zien, maar dan alleen mijn make-up. zoals je ziet borstel ik me haar een beetje door en gebruik ik de andrèlon perfecte krul verder doe ik er niet veel aan.

dinsdag 4 december 2012

Review: NYX Nude on Nude palet +nude look.

ik ben zeker verliefd op dit palet, ik heb hem besteld bij BG en het zijn gewoon prachtige nude kleuren, ik heb hem meteen getest en ik was zeer tevrededen over. wauw gewoon, lees meer voor mijn mening en voor een neutrale look.










ik wou hem al lang hebben, maar tja dan ga je weer twijfelen enzoo... nou heb ik hem toch gekocht snel toen ik me salaris had en oeh wat ben ik er blij mee. het zijn mooie oogschaduws en lipkleuren.
ik heb ze maar even op een blaadje swatches en ik heb de lipkleuren niet geswatches. want dan zijn ze meteen op hihi.


maandag 3 december 2012

Review:Cup a Soup limited edtion''Pizza quattro stagioni''

een paar dagen geleden zag ik op internet dat je gratis de limited edtion Cup a Soup kon proberen, ik wou er een proberen en had gekozen voor de pizza smaak. klik voor als je wil weten of ik hem top vind of juist niet! voor mij zag hij er lekker uit maar of ik dat vind?...