donderdag 6 december 2012

how to en review ; 3-D nail airt(pareltjes) primark





hoooi, meteen even een review over de schattige 3-D nail art ''pareltjes''.
nou in dit filmpje heb ik laten zien hoe je het gebruikt:)


ik zag ze bij de primark voor 3,50 liggen, ze hadden ook nog een andere kleur. die ga ik ook nog kopen hihi.  ik was meteen verkocht, ik zag ze weleens op internet voorbij komen, maar ik dacht dat zal wel nergens te koop zijn of dan heel duur.

zo schattig he.

zal ik even de vragen beantwoorden, dan weten jullie meteen of ze goed zijn en of het mooi blijft zitten... LEES MEER......

De verpakking: wel schattig, maar niet zo bijzonder. je ziet wat erin het doosje zit en dat ziet er wel grappig uit.

Goed smeerbaar en handig in gebruik?: de roze nagellak is echt heel mooi en dekt in een keer. je zou hem ook zo los kunnen dragen, de pareltjes in dat ''nagellakpotje'' is niet zo handig. oke je strooit het zo op je nagel, maar het is niet handig als je het weer terug in het potje moet doen. dan vliegen al die pareltjes op de grond. voor de rest is het prima in gebruik.

blijft hij mooi en lang zitten?: hij blijft mooi zitten, alhoewel de pareltjes er wel snel vanaf gaan, dus breng een top coat aan. ik weet niet of hij lang blijft zitten, daar kom ik later op terug.

Het resultaat?: het is gewoon zo cute, het is super makkelijk maar heel orgineel. niet iedereen heeft het. je moet wel oppassen, dat je geen dingen raakt want het kan er dan snel vanaf gaan. maar het is een aanrader als je naar de primark gaat. (er is ook een met allemaal verschillende kleuren pareltjes geloof ik)

nou ik hoop dat jullie hier iets aan hadden ik vind ze helemaal leuk xoxo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten